Μύθοι και αλήθειες…Αλήθεια #3

Μύθοι και αλήθειες… Μύθος #2!!
Μύθοι και αλήθειες… Μύθος #2!!
26 Μαΐου, 2017
Μύθοι και Αλήθειες...Αλήθεια #4
Μύθοι και Αλήθειες…Αλήθεια #4
19 Ιουνίου, 2017
αληθεια-3-1

Στρες…φόβος…άγχος…μια πληθώρα σκέψεων να πλημμυρίζουν το μυαλό σας! Έχουμε, όμως, τον τρόπο να σας αποδείξουμε πως το στρες όχι μόνο καταναλώνει μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας αλλά είναι και σε θέση να επιφέρει τα μη επιθυμητά αποτελέσματα σε ένα κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Αλήθεια #3

«Το στρες ελαχιστοποιεί τα ποσοστά επιτυχίας μιας θεραπείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής»

Το στρες επηρεάζει όχι μόνο την ποιότητα ζωής των υπογόνιμων ζευγαριών αλλά kai αυξάνει τις πιθανότητες για ένα μη επιτυχημένο κύκλο θεραπείας. Είναι πλέον πραγματικότητα πως το στρες όχι μόνο αποτρέπει πολλά ζευγάρια από το να μπουν σε μία διαδικασία θεραπείας αλλά οδηγεί και τα ζευγάρια που είναι ήδη μέσα σε ένα κύκλο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής να παραιτηθούν. Επιπλέον, ένα διαυγές μυαλό και μία ήρεμη ψυχική κατάσταση μπορούν να βοηθήσουν τα ζευγάρια να μείνουν προσηλωμένα στο στόχο τους και να δώσουν το καλύτερο που έχουν για να επιτύχουν το στόχο τους.

Είμαστε εδώ να σας ακούσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας, για να σας χαρίσουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής… το παιδί σας! Για καλύτερη ενημέρωση και απαντήσεις σε κάθε απορία σας πάνω σε θέματα γονιμότητας, κλείστε ραντεβού μαζί μας στο 2106895001 και εμείς θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας.

 

 

 

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish