με μεσα μαζικής μεταφοράς

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

  • Τρένο

Σε ενδεχόμενο που θα έρθετε με τον ηλεκτρικό, θα κατέβετε στην στάση Ειρήνη. Θα παραμείνετε στον κεντρικό δρόμο Νερατζιωτίσσης, καθότι ακριβώς απέναντι από τον σταθμό υπάρχει στάση λεωφορείου, όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο 444. Θα κατεβείτε στην στάση Αρτέμιδος κι έπειτα θα περπατήσετε την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Στην πορεία σας, στο αριστερό σας χέρι, θα συναντήσετε το μαγαζί Βlend. Ένα στενό μετά θα στρίψετε αριστερά στην οδό Πετρούτσου. Το ιατρείο μας βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου και γωνία Βλαχερνών, πάνω στον πεζόδρομο που θα συναντήσετε (στα δεξιά σας).

  • Προαστιακός

Σε ενδεχόμενο που έρθετε με τον προαστιακό (διαδρομή Αεροδρόμιο – Πειραιάς ή Πειραιάς – Αεροδρόμιο) θα κατεβείτε στη στάση Κηφισίας. Θα περπατήσετε την Λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, και όταν συναντήσετε το κατάστημα Leroy Merlin, θα στρίψετε δεξιά. Στον πρώτο δρόμο που θα συναντήσετε (οδός Διονύσου) θα στρίψετε αριστερά και στο πρώτο στενό που θα συναντήσετε θα στρίψετε δεξιά (οδός Βλαχερνών, όπου στο σημείο εκείνο είναι πεζοδρομημένη). Το ιατρείο μας επί της οδού Βλαχερνών, στον αριθμό 17.

  • Λεωφορείο

Σε περίπτωση που έρθετε με λεωφορείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής:

  • Α7: Θα κατέβετε στη στάση Ιωαννίδου (σε περίπτωση που η διαδρομή είναι προς Κηφισιά θα χρειαστεί να περάσετε την υπόγεια διάβαση). Στα 50 μέτρα θα συναντήστε την οδό Βλαχερνών στην οποία και θα στρίψετε αριστερά. Θα συνεχίσετε ευθεία, διασχίζοντας την πρώτη κάθετη οδό (οδός Διονύσου) και στα 100 μέτρα θα συναντήσετε ένα πεζόδρομο (το μισό κομμάτι της οδού Βλαχερνών είναι πεζοδρομημένο). Το ιατρείο μας βρίσκεται πάνω στον πεζόδρομο, με τον αριθμό 17.
  • A8: Θα κατεβείτε στη στάση Αρτέμιδος, θα κατευθυνθείτε προς την οδό Διονύσου (πρώτη κάθετος στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος όπου θα σας αφήσει το λεωφορείο) και στα 300 μέτρα θα συναντήσετε ένα πεζόδρομο στο αριστερό σας χέρι. Το ιατρείο μας βρίσκεται πάνω στο πεζόδρομο επί της οδού Βλαχερνών 17 (το μισό κομμάτι της οδού Βλαχερνών είναι πεζοδρομημένο).
  • 550 : Θα κατέβετε στη στάση Ιωαννίδου (σε περίπτωση που η διαδρομή είναι προς Κηφισιά θα χρειαστεί να περάσετε την υπόγεια διάβαση). Στα 50 μέτρα θα συναντήστε την οδό Βλαχερνών στην οποία και θα στρίψετε αριστερά. Θα συνεχίσετε ευθεία, διασχίζοντας την πρώτη κάθετη οδό (οδός Διονύσου) και στα 100 μέτρα θα συναντήσετε ένα πεζόδρομο (το μισό κομμάτι της οδού Βλαχερνών είναι πεζοδρομημένο). Το ιατρείο μας βρίσκεται πάνω στον πεζόδρομο, με τον αριθμό 17.
  • Ε14: Θα κατεβείτε στη στάση Αρτέμιδος, θα κατευθυνθείτε προς την οδό Διονύσου (πρώτη κάθετος στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος όπου θα σας αφήσει το λεωφορείο) και στα 300 μέτρα θα συναντήσετε ένα πεζόδρομο στο αριστερό σας χέρι. Το ιατρείο μας βρίσκεται πάνω στο πεζόδρομο επί της οδού Βλαχερνών 17 (το μισό κομμάτι της οδού Βλαχερνών είναι πεζοδρομημένο).

 

 

 

 

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish