Το πρώτο μας ραντεβού

Στο πρώτο μας ραντεβού θα μπορέσετε να γνωρίσετε αναλυτικά όλα τα ζητήματα γυναικολογίας και μαιευτικής, τα αίτια της υπογονιμότητας καθώς και τις μεθόδους διερεύνησης του θέματος που σας απασχολεί ενώ θα σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σε οτιδήποτε σχετικό με τις πιο σύγχρονες θεραπείες αυτών αλλά και τους τρόπους προφύλαξης της γονιμότητας σας.

Το πρώτο σας ραντεβού μαζί μας περιλαμβάνει συνέντευξη με μία από τις μαίες μας, οι οποίες θα ελέγξουν όλες τις λεπτομέρειες του ιστορικού σας. Μετά τη συνάντηση μαζί τους θα ακολουθήσει η συνάντηση με τον Κύριο Φραγκουλίδη με τον οποίο θα συζητήσετε όλα τα πιθανά θέματα γυναικολογίας/γονιμότητας/υπογονιμότητας που σας απασχολούν, καθώς επίσης και εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση όλων των πιθανών παραγόντων και θεραπειών που ανταποκρίνονται στο λόγο της επίσκεψης σας.

Ενώ, στο τέλος της συνεδρίας σας μαζί μας και με τη συναίνεση σας, θα ακολουθήσει υπερηχογραφικός έλεγχος και ψηλάφηση μαστού. Με την ολοκλήρωση της συζήτησης μας θα σας προταθούν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε λεπτομερώς, για κάθε μια ξεχωριστά, καθώς ,επίσης, θα σας παρέχουμε ιατρική (βιβλιογραφία) ενημέρωση για κάθε μία από τις εξετάσεις σε ότι αφορά την αναγκαιότητα της, χωρίς, όμως, να είναι πάντα υποχρεωτική η πραγματοποίηση τους, εάν εσείς δεν το επιθυμείτε.

Κλείνουμε τη συνεδρία μας με την ίδια μαία που συναντήσατε, η οποί θα σας ενημερώσει για ζητήματα όπως πότε και πού μπορεί να γίνουν οι εξετάσεις, ενώ θα αναλάβει να κλείσει τα απαραίτητα ραντεβού για την πραγματοποίηση τους. Επιπρόσθετα, θα σας ενημερώσει για την διαδικασία της επιτροπής χορήγησης φαρμάκων και την σχετική νομοθεσία που διέπει τις αρχές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι η δική σας προσωπική υποστήριξη ενώ μαζί θα δώσουμε επιλογές και λύσεις λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες αλλά και προτεραιότητες σας. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού ιατρικού επιπέδου, όπως σας αξίζει.

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish