Μύθοι και αλήθειες… Μύθος #2!!

The secrets of a successful IVF
The secrets of a successful IVF
22 Μαΐου, 2017
αληθεια-3-1
Μύθοι και αλήθειες…Αλήθεια #3
8 Ιουνίου, 2017
Μύθοι και αλήθειες… Μύθος #2!!

Αυτή την εβδομάδα, και εν συνεχεία της πολύ ενδιαφέρουσας έναρξης αρθρογραφίας μας της προηγούμενης εβδομάδος, σας παρουσιάζουμε το Μύθο #2. Σαφώς, κατανοούμε την πολυπλοκότητα ενός κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης και το συναισθηματικό φορτίο που είναι σε θέση να δημιουργήσει….για αυτό και εμείς είμαστε εδώ, να ελαφρύνουμε το φορτίο αυτό με μία δόση ηρεμίας και ευχαρίστησης που πιστεύουμε θα σας προσφέρουμε μέσα από αυτό το άρθρο! Ας δούμε λοιπόν, τι έχει να μας πει η συνέχεια..!

Μύθος #2

«Μείνετε στο κρεβάτι μετά την εμβρυομεταφορά»

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, για την ακρίβεια, να βάλετε την ζωή σας σε παύση μετά την διαδικασία της εμβρυομεταφοράς. Πιστεύουμε ότι το να ενθαρρύνουμε τα ζευγάρια να μπουν ξανά στους καθημερινούς τους ρυθμούς μετά την μεταφορά του εμβρύου, μπορεί να μειώσει αισθητά το αίσθημα άγχους που βιώνουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και, επομένως, να διατηρήσουν την συναισθηματική τους ηρεμία μέχρι και το πολυπόθητο τεστ εγκυμοσύνης, 15 ημέρες μετά. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ψυχική ηρεμία διευκολύνει την εμφύτευση του εμβρύου και είναι σε θέση να αυξήσει την πιθανότητα ενός θετικού τεστ εγκυμοσύνης.

Είμαστε εδώ να σας ακούσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας, για να σας χαρίσουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής… το παιδί σας! Για καλύτερη ενημέρωση και απαντήσεις σε κάθε απορία σας πάνω σε θέματα γονιμότητας, κλείστε ραντεβού μαζί μας στο 2106895001 και εμείς θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish