Μύθοι και Αλήθειες…Αλήθεια #4

αληθεια-3-1
Μύθοι και αλήθειες…Αλήθεια #3
8 Ιουνίου, 2017
μυθοι-και-αληθειες...αλήθεια-#5
Μύθοι και Αλήθειες…Αλήθεια #5
23 Ιουνίου, 2017
Μύθοι και Αλήθειες...Αλήθεια #4

Εν συνεχεία της προηγούμενης εβδομάδας, εδώ είμαστε πάλι, να σας παρουσιάσουμε την 1η μέθοδο που θα συνεισφέρει στην ψυχική σας γαλήνη και η οποία όχι μόνο θα ελαττώσει τα επίπεδα του στρες που εμφανίζετε αλλά θα σας προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία και χαλάρωση που το σώμα σας ζητάει!

Αλήθεια #4

«Ο βελονισμός ευνοεί την σύλληψη»

Ο βελονισμός, για να είμαστε πιο ακριβείς, βοηθάει στην εμφύτευση του εμβρύου καθώς ευνοεί την καλύτερη αιμάτωση της μήτρας, καθιστώντας έτσι φιλόξενο το περιβάλλον για την εμφύτευση του εμβρύου. Ακόμη, ο βελονισμός ενισχύει την συναισθηματική γαλήνη των ανθρώπων, μειώνει τα επίπεδα του στρες και είναι σε θέση να φέρει σε απόλυτη ισορροπία νου και ψυχή.

Είμαστε εδώ να σας παρέχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, να σας ακούσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας, για να σας χαρίσουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής… το παιδί σας! Για καλύτερη ενημέρωση και αν ενδιαφέρεστε για συνεδρίες βελονισμού, κλείστε ραντεβού μαζί μας σήμερα στο 210 6895001 και εμείς θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish