Με ενέπνευσε αλλά και με καθοδήγησε σωστά

Πρόληψη-της-γονιμότητας-σε-έφηβες-πριν-ή-μετά-τη-θεραπεία-του-καρκίνου
Πρόληψη της γονιμότητας σε έφηβες πριν ή μετά τη θεραπεία του καρκίνου
6 Μαΐου, 2015
Αδενοειδές-κυστικό-καρκίνωμα-του-βαρθολινείου-αδένα-σε-νεαρή-ηλικία
Αδενοειδές κυστικό καρκίνωμα του βαρθολινείου αδένα σε νεαρή ηλικία
25 Μαΐου, 2015
Με ενέπνευσε αλλά και με καθοδήγησε σωστά

Αγαπητέ κύριε Μιχάλη,

Έχω την ελπίδα ότι μέσα από τη δική μου ιστορία θα καταφέρω να δώσω αισιοδοξία σε κάποιες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με μένα. Η συμβουλή μου είναι καμία γυναίκα να μην το βάζει κάτω γιατί μέσα από την επιμονή και τη σωστή καθοδήγηση του γιατρού (ο οποίος για μένα είναι φύλακας άγγελός μου, ο κ. Μιχάλης Φραγκουλίδης) θα καταφέρει να εκπληρώσει το στόχο της και την ολοκλήρωση μιας δικιάς της οικογένειας.

Έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά και ψυχολογικά αλλά και οικονομικά μετά από πέντε χρόνια και δύο αποτυχημένες προσπάθειες έφτασα στο ιατρείο του κ. Μιχάλη Φραγκουλίδη, γεμάτη απαισιοδοξία και νιώθοντας το στόχο μου σαν μακρινό όνειρο.

Ο γιατρός μου κατάφερε να μου αλλάξει γνώμη μέσα από τη συζήτηση και να με κάνει να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Έδωσε να καταλάβουμε σε μένα και το σύζυγό μου ότι με τη θέληση, την ελπίδα και τη σωστή καθοδήγηση θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προσπάθειά μας ξεκίνησε και έφερε γρήγορα θετικά αποτελέσματα, τα οποία έφεραν χαμόγελα στα πρόσωπά μας μετά από πολύ καιρό. Ξεκινήσαμε να κάνουμε όνειρα για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον έχοντας πετύχει την ολοκλήρωση του στόχου μας.

Αρχές Ιουλίου του 2014 είχα στα χέρια μου το δικό μου πλασματάκι μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη που χωρίς το γιατρό μου δεν θα είχα καταφέρει να φέρω εις πέρας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τον αμέριστο σεβασμό μου στο πρόσωπο του γιατρού μου κ. Μιχάλη Φραγκουλίδη για όλα όσα έχει κάνει για εμένα και το σύζυγό μου. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, να είστε πάντα γερός και δημιουργικός στο έργο σας, θα σας θυμόμαστε παντοτινά.

Δημήτρης-Δήμητρα-Νικόλας

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish