Το προσωπικό

Καραγεωργός Γιώργος *Εξωτερικός Συνεργάτης

Χειρούργος Γυναικολόγος – Μαστολόγος, Υπεύθυνος Τμήματος Μαστού

2106895001


Ο ιατρός Γεώργιος Καραγεωργός σπούδασε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου μετά το πέρας της φοίτησής του έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Στην συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Γυναικολογική Ενδοσκόπηση (Λαπαροσκόπηση-Υστεροσκόπηση) στο St.Antonius Hospital in Kleve της Γερμανίας και εργάστηκε στο Κέντρο Μαστού του ιδίου νοσοκομείου. Επιπλέον είναι μέλος της Ελληνικής εταιρίας Μαιευτήρων –Γυναικολόγων, πιστοποιημένος ιατρός στη διαχείριση και αντιμετώπιση μαιευτικών επειγόντων περιστατικών από το Διεθνές Σεμινάριο Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO) από το 2008 και εκπαιδευτής του Ελληνικού προγράμματος Μαιευτικού Επείγοντος (ALSO) από το 2009, όπου και έχει μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε πολλούς νεότερους συναδέλφους. Από το 2013 εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Μαστού του ΙΑΣΩ, υπό τη διεύθυνση του Καθ. κ. Αντ. Κεραμόπουλλου (Πιστοποιημένο κέντρο Breast Centers Network). Ο Κύριος Καραγεωργός έγινε μέλος της ομάδας μας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της κλινικής μας για έλεγχο του μαστού όλων των γυναικών που είτε πρόκειται να υποβληθούν σε κάποια θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα, καλύπτοντας με τις γνώσεις του το κενό της πρόληψης των παθήσεων του μαστού.

Βολιτάκη Άννα

Μαία

2106895001


H Βολιτάκη Άννα έχει σπουδάσει Μαιευτική στο Ανώτατο Τεχνολογικό ίδρυμα Αθήνας. Έχει εργαστεί σε μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας αποκτώντας αξιοσημείωτη εμπειρία τόσο στην μαιευτική όσο και στην διαχείριση των νεογνών και του θηλασμού. Σε συνεργασία και υπό την πλήρη καθοδήγηση του Κύριου Φραγκουλίδη ενημερώνει τις γυναίκες για όλα τα προγράμματα θεραπειών γονιμότητας, εξετάσεις, χειρουργεία και προετοιμασία αυτών καθώς επίσης είναι υπεύθυνη παρακολούθησης των κυήσεων και παραδίδει εξατομικευμένα μαθήματα προετοιμασίας γονεικότητας.
Η Άννα επικοινωνεί με τα ζευγάρια από το 1ο κιόλας ραντεβού υπογονιμότητας/γυναικολογίας/κύησης και προετοιμάζει μαζί τους το ραντεβού τους, με γνώμονα τις ανάγκες τους και το ιατρικό ιστορικού τους., πάντα υπό την καθοδήγηση του Κύριου Φραγκουλίδη.

Θεοδωρακοπούλου Αρχοντούλα

Μαία

2106895001


H Θεοδωρακοπούλου Αρχοντούλα έχει σπουδάσει Μαιευτική στο Ανώτατο Τεχνολογικό ίδρυμα Αθήνας. Έχει εργαστεί σε μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας αποκτώντας αξιοσημείωτη εμπειρία τόσο στην μαιευτική όσο και στην διαχείριση των νεογνών και του θηλασμού. Σε συνεργασία και υπό την πλήρη καθοδήγηση του Κύριου Φραγκουλίδη ενημερώνει τις γυναίκες για όλα τα προγράμματα θεραπειών γονιμότητας, χειρουργεία και προετοιμασία αυτών καθώς επίσης είναι υπεύθυνη παρακολούθησης των κυήσεων.
Η Αρχοντούλα σε συνεργασία με την Δις Βολιτάκη επικοινωνεί με τα ζευγάρια από το 1ο κιόλας ραντεβού υπογονιμότητας/γυναικολογίας/κύησης και προετοιμάζει μαζί τους το ραντεβού τους, με γνώμονα τις ανάγκες τους και το ιατρικό ιστορικού τους., πάντα υπό την καθοδήγηση του Κύριου Φραγκουλίδη.

Αικατερίνη Μόρφη

MBA – Διοίκηση Επιχειρήσεων Υπεύθυνη Επικοινωνίας, IVF Coordinator

2106895001


Η Αικατερίνη Μόρφη ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό της πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην ηγεσία και την διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού από το Malmo University of Sweden.
Η Κατερίνα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Κύριου Φραγκουλίδη, καθώς επίσης επιμελείται της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας και του Marketing.
Είναι δίπλα στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας κατόπιν της μεγάλης εμπειρίας της δίπλα στον Κύριο Φραγκουλίδη, γνωρίζει καλά το κομμάτι της γονιμότητας και την νομικής της υπόστασης, ενώ έχει την υψηλή επίβλεψη σε θέματα χορήγηση φαρμάκων από τις Επιτροπές του ΕΟΠΥΥ. Επικοινωνεί με τα ζευγάρια καθ’ όλη την διάρκεια των συνεδριών τους και πάντοτε με την βοήθεια του Κύριου Φραγκουλίδη τους προσφέρει υποστηρικτική συμβουλευτική με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους καθώς προτεραιότητα δική της αλλά και ολόκληρης της ομάδας είναι η εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ζευγαριών.
Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish