με ΙΧ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ Ι.Χ.

  • ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Καθώς ανεβαίνετε την Λεωφόρο Κηφισίας (δηλ. με κατεύθυνση προς την Κηφισιά) θα περάσετε το νοσοκομείο Υγεία, το οποίο θα βρίσκεται στα αριστερά σας και θα συνεχίσετε την πορεία σας στην Λεωφόρο Κηφισίας. Αφότου περάσετε το ξενοδοχείο Civitel Olympic (το οποίο θα βρίσκετε στα δεξιά σας) θα πρέπει να παραμείνετε στην δεξιά λωρίδα και να πάρετε την αμέσως επόμενη έξοδο. Στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, βγαίνοντας στην έξοδο, θα πρέπει να στρίψετε αριστερά στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος (σήμα κατατεθέν είναι η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Σφακιανάκης την οποία θα δείτε μπροστά σας). Στρίβοντας στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος, θα συνεχίσετε σε ευθεία πορεία και στο δεύτερο στενό που θα συναντήσετε (την οδό Πετρούτσου) θα στρίψετε δεξιά. Το ιατρείο μας βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου και γωνία Βλαχερνών, πάνω σε ένα μικρό πεζόδρομο (μπορείτε να παρκάρετε στο πάρκινγκ του δημοτικού ωδείου Αμαρουσίου το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου).

 

  • ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Καθώς κατεβαίνετε την Λεωφόρο Κηφισίας (δηλ. με κατεύθυνση προς την Αθήνα), στην πορεία σας θα διασχίσετε το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας και θα κατευθυνθείτε στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε (στο οποίο στα δεξιά σας θα βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Σφακιανάκης) θα στρίψετε δεξιά στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Στρίβοντας στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος, θα συνεχίσετε σε ευθεία πορεία και στο δεύτερο στενό που θα συναντήσετε (την οδό Πετρούτσου) θα στρίψετε δεξιά. Το ιατρείο μας βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου και γωνία Βλαχερνών, πάνω σε ένα μικρό πεζόδρομο (μπορείτε να παρκάρετε στο πάρκινγκ του δημοτικού ωδείου Αμαρουσίου το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου).

 

  • ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (ΜΕΣΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ)

Καθώς κατευθύνεστε προς Μαρκόπουλο, πάρτε την έξοδο 11 (προς Λεωφόρο Κηφισίας – Ολυμπιακό Στάδιο) και παραμείνετε στην δεξιά λωρίδα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Συνεχίστε την πορεία σας και στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε (στο οποίο στα δεξιά σας θα βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Σφακιανάκης) θα στρίψετε δεξιά στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Στρίβοντας στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος, θα συνεχίσετε σε ευθεία πορεία και στο δεύτερο στενό που θα συναντήσετε (την οδό Πετρούτσου) θα στρίψετε δεξιά. Το ιατρείο μας βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου και γωνία Βλαχερνών, πάνω σε ένα μικρό πεζόδρομο (μπορείτε να παρκάρετε στο πάρκινγκ του δημοτικού ωδείου Αμαρουσίου το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου).

 

 

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ (ΜΕΣΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ)

Καθώς κατευθύνεστε προς Ελευσίνα, πάρτε την έξοδο 11 (προς Λεωφόρο Κηφισίας – Ολυμπιακό Στάδιο) και παραμείνετε στην αριστερή λωρίδα. Θα διασχίσετε το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας και θα κατευθυνθείτε στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε (στο οποίο στα δεξιά σας θα βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Σφακιανάκης) θα στρίψετε δεξιά στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Στρίβοντας στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος, θα συνεχίσετε σε ευθεία πορεία και στο δεύτερο στενό που θα συναντήσετε (την οδό Πετρούτσου) θα στρίψετε δεξιά. Το ιατρείο μας βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου και γωνία Βλαχερνών, πάνω σε ένα μικρό πεζόδρομο (μπορείτε να παρκάρετε στο πάρκινγκ του δημοτικού ωδείου Αμαρουσίου το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πετρούτσου).

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish