Γνωρίστε το Fertility Design

«Δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας αλλά, κυρίως, στις επιθυμίες σας!»

Το κέντρο γυναικολογίας και αναπαραγωγής Fertility Design, δημιουργήθηκε  με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών τόσο στον τομέα της γυναικολογίας όσο και στο κομμάτι της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, με ενδελεχή έλεγχο της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας.

Το Fertility Design είναι μια κλινική της οποίας σκοπός είναι η προσωπική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Γνωρίζουμε τον τρόπο να προσφέρουμε μία ανθρώπινη προσέγγιση, αγκαλιάζουμε  και εστιάζουμε στο πρόβλημα σας. Προσφέρουμε συμβουλευτική συνεδρία, υψηλή ιατρική φροντίδα αλλά και επιλογές στο κάθε ζευγάρι μεμονωμένα, εστιάζοντας στις ανάγκες του, με γνώμονα το ιστορικό του αλλά και σεβόμενοι την ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα του , έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην προσέγγιση του προβλήματος όσο το δυνατόν πιο καλά, ήρεμα, ομαλά και ανώδυνα.

«Επιπρόσθετα, ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην συναισθηματική/ψυχολογική υγεία του ζευγαριού.

Ο Κύριος Φραγκουλίδης είναι πιστοποιημένος ιατρός από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων στο Λονδίνο πάνω στον οικογενειακό προγραμματισμό και υγιεινή της αναπαραγωγικής ηλικίας. Επιπρόσθετα είναι εξειδικευμένος σε ζητήματα διερεύνησης και αντιμετώπισης της γυναικείας και ανδρικής γονιμότητας ενώ γνωρίζει να εφαρμόζει την Λαπαροσκοπική-Υστεροσκοπική επίλυση αυτών.

Η κλινική μας εγγυάται υψηλά ποσοστά επιτυχίας αλλά και ιατρική-ανθρώπινη εξυπηρέτηση, καθώς διερευνούμε σε βάθος την κάθε περίπτωση υπογονιμότητας, ξεχωριστά, ιδιαίτερα τη στιγμή που δύναται να χρήζει αντιμετώπισης με μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Με σκοπό και όραμα να προσφέρουμε την καλύτερη επιλεγμένη θεραπεία αλλά και έκβαση μελλοντικά και βέβαια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και για εμάς.

Ζούμε μαζί την ένταση της προσπάθειας σας και μένουμε δίπλα σας όχι μόνο στις ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν.

Η προσπάθεια σας είναι και προσπάθεια μας και η επιτυχία σας επιτυχία μας. Δουλεύουμε μαζί σας για να γίνει η εμπειρία σας όσο πιο όμορφη γίνεται με στόχο τη δημιουργία όχι μόνο μιας νέας ζωής αλλά και μίας γλυκιάς ανάμνησης από την πορεία που διανύσαμε μαζί.

«Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και δουλεύουμε με πάθος!»

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish