Τελικά τα κατάφερε…

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές
19 Δεκεμβρίου, 2014
logoposts
Τα τρία χρόνια που άλλαξαν τη ζωή της…
6 Απριλίου, 2015
Τελικά τα κατάφερε…

Κάθε μέρα που ξημερώνει ξέρω ότι για άλλη μια φορά θα μεταφέρω ευχάριστα ή δυσάρεστα νέα κάνοντας την ημέρα όμορφη για κάποιους ή ακόμη πιο δύσκολη για κάποιους άλλους.

Πάντοτε όμως κάπου εκεί έξω υπάρχει κάθε μέρα και κάτι που θα είναι συναρπαστικό.Είναι η αγάπη που νιώθεις από την οικογένεια σου; η αίσθηση ότι σε έχουν ανάγκη κάποιοι άνθρωποι και περιμένουν από εσένα να τους βοηθήσεις;

Πάντως για την Όλγα (34 ετών) η σημερινή μέρα σίγουρα θα είναι συναρπαστική και ίσως η ομορφότερη και αυτό γιατί μετά από 7 χρόνια προσπάθειας και με ιστορικό 10 αποτυχημένων προσπαθειών απόκτησης παιδιού με εξωσωματική γονιμοποίηση σήμερα πήρε θετικό αποτέλεσμα από τεστ κυήσεως, με την πρώτη της θεραπεία με εμάς.

Σαν χθες ήταν όταν την πρωτοείδα στο γραφείο μου ντυμένη στα μαύρα και με την θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια της να με κοιτάζει και να ακούει τα λόγια μου χωρίς όμως να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Με έκανε να νιώσω σαν το νούμερο …. γυναικολόγο που θα προσπαθούσε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Πόσο δύσκολο ήταν να μπορέσω να αναστρέψω αυτό το κλίμα και να την κάνω να πιστέψει ξανά στον εαυτό της αλλά και σε μένα.Το έκανε όμως, πίστεψε σε μένα, πίστεψε στον εαυτό της, πήρε δύναμη και ξεκίνησε.

Τώρα ήρθε η σειρά μου να την ευχαριστήσω γιατί μου έκανε την ημέρα υπέροχη αφού ένιωσα ότι αλλάζω και σε αυτή τη γυναίκα τη ζωή της.

Καλή αρχή και προπαντώς καλή συνέχεια Όλγα.

Πολλές ευχές από τις μαίες μου Μαρία και Νίνα και τις νοσηλεύτριες από το χειρουργείο του ΙΑΣΩ που γνώρισες την ημέρα της υστεροσκόπησης.

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish