Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές

Η σημασία του υπέρηχου καρδιάς στο μωράκι σας κατά τη διάρκεια της κύησης
Η σημασία του υπέρηχου καρδιάς στο μωράκι σας κατά τη διάρκεια της κύησης
14 Νοεμβρίου, 2014
Τελικά τα κατάφερε…
Τελικά τα κατάφερε…
5 Φεβρουαρίου, 2015
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές

Το ιατρείο του Κυρίου Φραγκουλίδη

Σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά

Με την ευκαιρία των εορτών και το τέλος του 2014 θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθεια μας, να ενημερώνουμε και να αντιμετωπίζουμε κάθε γυναικολογικό μαιευτικό-υπογονιμότητας πρόβλημα με την καλύτερη ιατρική θεραπεία στa πλαίσιa μιας προσεκτικής και ανθρώπινης προσέγγισης.

Εμείς με την σειρά μας το ανταποδόσαμε και το ανταποδίδουμε με τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην επίτευξη του στόχου της απόκτησης παιδιού με φυσικές συλλήψεις ή με την χρήση της εξωσωματικής γονιμοποίησης και με το ελάχιστο ποσοστό επιπλοκών στις χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούνται. Με την βοήθεια σας γνωρίσαμε και μας γνώρισαν καινούριοι άνθρωποι που μοιραστήκαμε τις αγωνίες τους το άγχος αλλά στο τέλος και την χαρά τους με την εγκυμοσύνη τους.

Ξέρουμε να κοιτάζουμε το πρόβλημα στα μάτια και του χαμογελάμε γιατί έτσι έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε και να χειριζόμαστε το άγχος και τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Τον χώρο μας γεμίζουν η Μαρία και η Νίνα ( Μαία και Νοσηλεύτρια) που προσπαθούν να δημιουργούν ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον κάνοντας την παραμονή σας άνετη και ευχάριστη κα προσφέροντας τις εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις συμβάλλοντας στην ομαλή εξέλιξη της θεραπείας σας..

Το 2015 βάζουμε καινούριους στόχους , βελτιωνόμαστε αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, εξελισσόμαστε και σε ιατρικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο, με αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας των ζευγαριών που μας επισκέπτονται. Το 2015 περιμένουμε περισσότερα μωρά για να τα αγκαλιάσουμε όπως μας αγκάλιασαν οι γονείς τους όταν μας γνώρισαν με αγάπη και εμπιστοσύνη.

Το ιατρείο γυναικολογίας και αναπαραγωγής μετονομάζεται σε Fertιlity Design αφού σχεδιάζουμε- στοχεύουμε και πετυχαίνουμε. Δημιουργούμε νέο site που σύντομα θα είναι μαζί σας και μεγαλώνουμε αφού θα προσφέρουμε καινούριες υπηρεσίες και συνεργασίες με άλλες ειδικότητες με επίκεντρο τις ανάγκες σας.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε όνειρα – χαρά – οικογένεια – αναμνήσεις.

Καλές σας Γιορτές

Με εκτίμηση

Μιχάλης Φραγκουλίδης

Χειρουργός Γυναικολογίας – Αναπαραγωγής

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish