Μην σε απογοητεύει αυτό που βλέπεις…είναι το σώμα που φιλοξενεί ένα παιδί!!

Πόσο γόνιμη είσαι?
Πόσο γόνιμη είσαι; Αποκωδικοποίησε τα 6 βασικά σημάδια που το μαρτυρούν!
14 Ιουλίου, 2017
5-αλήθειες-που-ο-εμβρυολόγος-σας-θέλει-να-γνωρίζετε-για-ένα-κύκλο-IVF
5 Αλήθειες που ο εμβρυολόγος σας θέλει να γνωρίζετε για έναν κύκλο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης
24 Ιουλίου, 2017
Μην σε απογοητεύει αυτό που βλέπεις...είναι το σώμα που φιλοξενεί ένα παιδί!

Μπορεί να νιώθεις τους τελευταίους 6 μήνες το σώμα σου να αλλάζει…να μην σου αρέσει…αλλά η σημασία του να γίνεις μητέρα και ο καινούριος σου ρόλος διαρκεί μια ζωή!

 Άραγε είναι μόνο η συγκίνηση που νιώθει μια μητέρα; Μήπως δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις αυτό;

Την ευτυχία δεν την βλέπεις, δεν μπορείς να την αγγίξεις…αλλά μόνο να την νιώσεις και να την ζήσεις! Από την εγκυμοσύνη κιόλας προετοιμάζεσαι για το νέο σου ρόλο…αυτόν της μητέρας, αλλάζοντας κομμάτια από την προσωπικότητα σου και μιλώντας για την νέα σου σχέση…αυτά που θα φέρει…αυτά που θα μοιραστείς…την μεταμόρφωση σου αλλά και την σχέση με τον σύντροφο της ζωής σου!

Το μωρό σου!! Το πιο όμορφο δώρο που σου έκανε η ζωή! Είναι άραγε το πρόσωπο της ευτυχίας; Της πιο δυνατής αγάπης; Σίγουρα, όμως, θα είναι και το πιο ευπαθές σημείο σου για πάντα…αφού θα έχεις μια δεύτερη καρδιά έξω από το σώμα σου, πιο εκτεθειμένη, που πολλές φορές δεν θα μπορέσεις να προστατέψεις! Πρόσεξε το…μίλησε του…ζήσε μαζί του γιατί θα τελειώσει σύντομα!

Είμαστε εδώ να σας παρέχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, να σας ακούσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας  για να σας χαρίσουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής…το παιδί σας! Για καλύτερη ενημέρωση και απαντήσεις σε κάθε σας απορία πάνω σε θέματα γονιμότητας, κλείστε ραντεβού μαζί μας στο 210-6895001 και εμείς θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας!

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish