Με έκανε να πιστέψω ξανά και να ελπίζω!

logoposts
Nuvaring – Μια νέα μέθοδος αντισύλληψης!
10 Δεκεμβρίου, 2013
logoposts
Νέα γονιδιακή εξέταση χαμηλού κόστους για τον καρκίνο μαστού
11 Δεκεμβρίου, 2013
Με έκανε να πιστέψω ξανά και να ελπίζω!

Αγαπητέ κύριε Μιχάλη,

Έχω την ελπίδα ότι μέσα από τη δική μου ιστορία θα καταφέρω να δώσω αισιοδοξία σε κάποιες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με εμένα. Η συμβουλή μου είναι καμία γυναίκα να μην το βάζει κάτω, γιατί μέσα από την επιμονή και τη σωστή καθοδήγηση του γιατρού (ο οποίος για εμένα είναι φύλακας άγγελός μου, ο κ. Μιχάλης Φραγκουλίδης), θα καταφέρει να εκπληρώσει το στόχο της για την ολοκλήρωση μιας δικής της οικογένειας.
Έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά και ψυχολογικά αλλά και οικονομικά μετά από πέντε χρόνια και 2 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης σε άλλο κέντρο, έφτασα στο ιατρείο του κ. Μιχάλη Φραγκουλίδη, γεμάτη απαισιοδοξία και νιώθοντας το στόχο μου σαν μακρινό όνειρο.
Ο γιατρός κατάφερε να μας αλλάξει γνώμη μέσα από τη συζήτηση και να μας κάνει να αισθανθούμε πολύ καλύτερα. Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι με τη θέληση και τη σωστή ιατρική καθοδήγηση θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με έκανε να πιστέψω ξανά και να ελπίζω.
Στην προσπάθειά μας να διερευνήσουμε τους ιατρικούς τουλάχιστον λόγους της έως τότε αποτυχημένης πορείας μας, υποβληθήκαμε σε αιματολογικό έλεγχο θρομβοφιλίας και ανοσοποιητικού (NK cells panel). Διαπιστώθηκε ότι έχω συγγενή θρομβοφιλία με φυσιολογικά NK κύτταρα για αυτό και θα χρειαζόταν να ακολουθήσω αντιπηκτική αγωγή μετά την εμβρυομεταφορά.
Μικρότερης δοσολογίας φαρμακευτική αγωγή οδήγησε στην παραγωγή 9 ωαρίων και δημιουργία 2 εμβρύων.
….12 μέρες μετά μας περίμενε επιτέλους θετικό αποτέλεσμα, το οποίο έφερε χαμόγελα στα πρόσωπά μας μετά από πολύ καιρό. Ξεκινήσαμε να κάνουμε όνειρα για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, έχοντας πετύχει την ολοκλήρωση του στόχου μας.
Αρχές Ιουλίου του 2011 είχα στα χέρια μου το δικό μου πλασματάκι μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη που χωρίς το γιατρό μου δεν θα είχα καταφέρει να φέρω εις πέρας.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τον αμέριστο σεβασμό μου στο πρόσωπο του γιατρού μου, κ. Μιχάλη Φραγκουλίδη για όλα όσα έχει κάνει για εμένα και το σύζυγό μου.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, να είστε πάντα γερός και δημιουργικός στο έργο σας, θα σας θυμόμαστε παντοτινά!

Δ.Κ

Υ.Γ.: Μετά από δυόμιση χρόνια, σε λίγες μέρες θα κρατώ στην αγκαλιά μου το δεύτερο παιδί μας που ήρθε τόσο απρόσμενα!

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish