Μύθοι και Αλήθειες…Αλήθεια #5

Μύθοι και Αλήθειες...Αλήθεια #4
Μύθοι και Αλήθειες…Αλήθεια #4
19 Ιουνίου, 2017
bleeding-during-ivf-pic-2
Κολπική Αιμόρροια κατά τη διάρκεια ενός κύκλου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης? Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι
29 Ιουνίου, 2017
μυθοι-και-αληθειες...αλήθεια-#5

Και ήρθε επιτέλους η στιγμή για την παρουσίαση της επόμενης μεθόδου, η οποία όχι μόνο προσφέρει στο σώμα σας την απαραίτητη ευεξία και άσκηση αλλά εκτός από την «ύλη» ενδυναμώνει και την ψυχή σας!

 Αλήθεια #5

«Η Γιόγκα ενισχύει την γονιμότητα»

Η γιόγκα, πέραν του οφέλους που έχει στο σώμα σας και στην καλή λειτουργία αυτού, χαρίζει αρμονία ως προς τον έλεγχο του μυαλού και της σκέψης σας. Είναι σημαντικό η γυναίκα να μάθει να σέβεται το σώμα της και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για αυτό, καθώς αυτό αποτελεί την σημαντικότερη οδό για να φέρει εις πέρας αυτό που τόσο πολύ εκείνη επιθυμεί…. Ένα παιδί, το δικό της παιδί! Η γιόγκα είναι σε θέση να βοηθήσει τα ζευγάρια που βρίσκονται εν μέσω μιας διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής να βρεθούν σε μία κατάσταση συναισθηματικής γαλήνης και να νιώσουν ελεύθερα να εκφράσουν αυτό που σκέφτονται και νιώθουν μέσα από ένα τρόπο δημιουργικό, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο, την θεραπεία τους να φαντάζει λιγότερο οδυνηρή και περισσότερο ευχάριστη!

Είμαστε εδώ να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες, να σας ακούσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας, για να σας χαρίσουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής… το παιδί σας! Για καλύτερη ενημέρωση και απαντήσεις σε κάθε απορία σας πάνω σε θέματα γονιμότητας, κλείστε ραντεβού μαζί μας στο 2106895001 και εμείς θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας.

 

 

 

Φραγκουλίδης Μιχάλης
GreekEnglish